Edward Rounge Entreri Vampir
HP : Mesaj Sayısı : 243 Galleon : 16099 Yaş : 28 Nerden : Hogwarts
Seherbaz Özellikleri Asası: Yenilmez Asa Envanter: Sahip Olduğu Büyüler:
| Konu: Kurallar!!!!! Çarş. Ağus. 19, 2009 10:30 pm | |
| Herkeze merhaba ben baş admin olarak okul müdürü Albus Dumbledore beni tanıdığınızdan eminim sitemizi güzelleştimeye çalışıyoruz ve başardık sayılır buna dikkat edin herkez katılcak ben baş admin olduğum için katılmıoyrum herkez müdür/rğfesör/bakanlık herkez! lord voldemort bile ve yeni üyelerimiz olursa ilk olarak yapcakları bu puanı belirleme olcak!
*Başlık Açarak En Az 35 Satırlık Rp Yazcaksınız Baş Admin,Admin onaylıyabilir ama adminleri sadece baş admin onaylıyabilir rp'nizi puanlıcaz ^+yeni üylerimiz buna göre meslek seçimi seçmen şapkaya yazabilcek ^+yeni olmayan üyerimizi rp puanına göre mesleğinde kalabilirler mesela Ginny Weasley! hufflepuff öğrenci rp puanı 55 ve + ise hufflepuff öğrenci kalaiblir müdür 90+ ise yerinde kalaiblir ! Yeni Üyelerimiz İçin:; 55+sitemizde rp yapmaya hak kazanır ve seçem şapka başvurusunda bulunabilir 70+meslek seçiminde bulunabilir 65+patronus canimagus vb. başvurusunda b ulunabilirler 80+bakanlık tan olabilirler
notlarınız renk uyumu +20 betimleme +40 kurgu hikaye 30+ rp uzunluğu+20
60+sınıf başkanlığı başvurusnda bulunabilir tabi bu başvuruyu adminler bakacaktır onaylıcaktır... karanlık tarafta olm ak için ölüm yiyen olmak için 72+ lord&lady olmak için 85+ zay da olabilmek için 85+ Şimdiki Üyelerimiz İçin:; Öğrencilikte kalabilmek için 55+ yeter bakanlıkta kalabilmek için 70+ yeter müdürlükte kalabilmek için 90+ ölüm yiyen de kalabilmek için 72+ lord&lady de kalabilmek için 85+ bu zay içinde gerekirdir 70+meslek seçiminde kalabilirler profesörlük vb. patronus,animagus ve sınıf başkanlığı ariyettten kalıcıdır! | |
|
Cedric Diggory Baş Seherbaz
HP : Mesaj Sayısı : 86 Galleon : 522 Yaş : 27
Seherbaz Özellikleri Asası: Basit Asa Envanter: Sahip Olduğu Büyüler:
| Konu: Geri: Kurallar!!!!! Perş. Ağus. 20, 2009 2:15 am | |
| kurallar güzel ama artık en az 35 satırlık rp mi yazıcağız? | |
|
Repalen Zuprak Gryffindor
HP : Mesaj Sayısı : 2 Galleon : 7 Yaş : 30 Nerden : Dünyadan
Seherbaz Özellikleri Asası: Basit Asa Envanter: Sahip Olduğu Büyüler:
| Konu: Geri: Kurallar!!!!! Perş. Ağus. 20, 2009 10:30 am | |
| | |
|
William Joshua Entreri Vampir
HP : Mesaj Sayısı : 334 Galleon : 1738 Nerden : Bakanlık
| Konu: Geri: Kurallar!!!!! Perş. Ağus. 20, 2009 10:49 am | |
| - Cedric Diggory demiş ki:
- kurallar güzel ama artık en az 35 satırlık rp mi yazıcağız?
Sadece bu rp belirlemek için. | |
|
Daniel Raddclife Kurtadam
HP : Mesaj Sayısı : 170 Galleon : 1117 Nerden : Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu
Seherbaz Özellikleri Asası: Kayınağacı Envanter: Sahip Olduğu Büyüler:
| Konu: Geri: Kurallar!!!!! Perş. Ağus. 20, 2009 11:20 am | |
| | |
|
| Konu: Geri: Kurallar!!!!! Perş. Ağus. 20, 2009 12:04 pm | |
| Tamam kurallar belli bir sorun olursa ömden sorun.KİLİT!! | |
|
| Konu: Geri: Kurallar!!!!! Cuma Ağus. 21, 2009 10:18 am | |
| Birşeyi belirtmek istiyorum.Şu anda rütbemde gördüğünüz simge olan Vampir simgesi ne diye merak ettiğinizi düşünüyorum.Kaç puanla alınabilir?Ben söyliyim.Bunu Edward ile konuştuk ve 80+ puan ile alınacağını kararlaştırdık.İsteyen vampir yada kurtadam olabilir. | |
|