| ?ksir Zindan? | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Edward Rounge Entreri Vampir
HP : Mesaj Sayısı : 243 Galleon : 16099 Yaş : 28 Nerden : Hogwarts
Seherbaz Özellikleri Asası: Yenilmez Asa Envanter: Sahip Olduğu Büyüler:
| Konu: İksir Zindanı Ptsi Ağus. 03, 2009 12:21 pm | |
| İksir dersleri, büyük zindanlardan birinde yapılır. Duvarlardaki raflarda sıralı cam kavanozların içinde bulunan sıvıda yüzen hayvan ölüleri bulunur. Sınıfta hep garip bir koku vardır ve kazanlardan buharlar yükselir. Burası özellikle kışın çok soğuktu Bu Dersin Öğretmen,Profesörü Bilgi Yazabilir Ve Ödev Verebilir | |
|
| |
Daniel Raddclife Kurtadam
HP : Mesaj Sayısı : 170 Galleon : 1117 Nerden : Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu
Seherbaz Özellikleri Asası: Kayınağacı Envanter: Sahip Olduğu Büyüler:
| Konu: Geri: ?ksir Zindan? Ptsi Ağus. 10, 2009 3:51 pm | |
| Evet ders saatine yetişemedim ama bu dersi yapmayacağım anlamına gelmez.Huzur Sıvısı nı yapmak için ilk önce malzemeleri çıkartın:
1.Ay Taşı 2.Çöpleme Şurubu
İlk Önce Ay Taşını toz Haline getiriyoruz ve Kazanımıza atıyoruz.Çöpleme Şurubunu açıp kazanımıza döküyoruz.Döktükten sonra dikkatlice kazanı karıştırıyoruz.Kazanın içindeki sıvı pembeye döndüğü zaman karıştırmayı bırakıyoruz.Ondan sonra küçük şişelere koyup bana getiriyorsunuz.Dersimiz Bu kadar. | |
|
| |
Roran Joed Nalfar Müdür/Müdüre
HP : Mesaj Sayısı : 87 Galleon : 556
Seherbaz Özellikleri Asası: Abanoz Asa Envanter: Sahip Olduğu Büyüler:
| Konu: Geri: ?ksir Zindan? Salı Ağus. 11, 2009 12:45 pm | |
| Sınıfa zamanında gelen Roran Profesör Harry'i dikkatle dinlemeye başladı . Profesörün söylediği malzemeleri cübbesinin cebinden çıkarırken önündeki küçük ama iri kazanın dibine bakıyordu .
Ay Taşını toz haline getirmeye çalıştı . Biraz fazla uğraştan sonra bunuda başardı . Önündeki toz halindeki malzemeyi kazanın ıcıne attı . Çöğleme şurubunun kapağını açıp yavaş yavaş kazanın içine boşaltan Roran kazanın yanındakı kaşığa benzer küçük sopa ile kazanı karıştırmaya başladı. Ve galiba doğru kıvama gelmişti .
--Profesör söylediklerinizi yaptım . Olmuşmu ? | |
|
| |
HP : Mesaj Sayısı : 170 Galleon : 1117 Nerden : Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu
| Konu: Geri: ?ksir Zindan? Salı Ağus. 11, 2009 3:43 pm | |
| Olmuş Roran aferim.Evet Yarın 2. Dersi vereceğim herkes hazır olsun 13:30 bu sefer zamanında yapacağım.
İksirimizin Adı ve Malzemeleri:
Ufalma Solüsynu/İksiri
1.Papatya Kökü 2.Büzümüş İncir 3.Tırtıl 4.Fare Dalağı 5.Sülük Suyu | |
|
| |
Roran Joed Nalfar Müdür/Müdüre
HP : Mesaj Sayısı : 87 Galleon : 556
Seherbaz Özellikleri Asası: Abanoz Asa Envanter: Sahip Olduğu Büyüler:
| Konu: Geri: ?ksir Zindan? Salı Ağus. 11, 2009 10:39 pm | |
| Roran mutluydu . Hogwarts'daki ilk dersinde başarılı olmuştu . Profesör'ün söyledikleri malzemeleri kucuk bir kağıda not etti ve kağıdı cubbesinin cebine koydu . | |
|
| |
Maxy Ron Potter Slyhterin
HP : Mesaj Sayısı : 82 Galleon : 584 Nerden : Hogwarts
Seherbaz Özellikleri Asası: Basit Asa Envanter: Sahip Olduğu Büyüler:
| Konu: Geri: ?ksir Zindan? Çarş. Ağus. 12, 2009 11:48 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ?ksir Zindan? Çarş. Ağus. 12, 2009 12:26 pm | |
| Dersimize başlıyorum.
Önce papatyamızı kıyıyoruzyani kıyılmış papatya kökü oluyor.Sonra büzümüş inciri soyuyoruz.Tırtılımızı dilimliyoruz.Ve sülük suyumuzdan çok az kazana döküyoruz.Hepsini kazana atıyoruz.ve fare dalağınıda.Sonra karıştırıyoruz.Ardından rengi mor olduğu zaman bırakıyoruz.Küçük şişelere koyup bana getirin.
Ayrıca ödev veriyorum.Diğer dersimize. İksir Adı:Kafa Karıştırma ve Şaşırtma İçkisi
Ödev:Malzemelerini bulun ve kendiniz getirin.Doğru bulanın binasına +5 puan. Ödevin Son Teslim Tarihi(ÖSTT):14 Ağustos 2009 Cuma Saat 13:30 ' e kadar teslim edin.Teslim Etmeyenlerin binasından -5 puan. | |
|
| |
| Konu: Geri: ?ksir Zindan? Cuma Ağus. 14, 2009 1:26 pm | |
| Arkadaşlar ben dedim.Ödevinizi yapın diye.Şimdi bakalım öğrencilerim hangi binalardalar.Ah evet sıra şöyle: Slytherin Maxy Ron Potter Gryffindor Şuanlık Öğrenci Yok Hufflepuff Roran Joned Nalfar Ravenclaw Şuanlık Öğrenci Yok
Evet sadece Slytherin ve Hufflepuff'tan öğrencim olduğu için Slytherin=-5 puan Nedeni:Maxy Ron Potter ödevini yapmadı. Hufflepuff=-5 puan.Nedeni:Roran Joned Nalfar ödevini yapmadı.
Evet Şimdi dersimize geçiyoruz.İksirimizin adı Kafa Karıştırma ve Şaşırtma İçkisi
Malzemeleri: Aksırık Otu İskorbüt Otu Selamotu
Yapmak için önce aksırık otunu doğruyoruz ve kazana atıyoruz.Sonra İskorbüt Otunu ezip onuda doğruyoruz ve kazana atıyoruz.Selamotunu ise sadece baş kısmını kesip alıyoruz ve kazana atıyoruz.Dersimiz bu kadar bitirenler küçük şişelere koyup getirsin.
Ödev:İksir Malezemleri İksir Adı:Yaşayan Ölüm İçkisi Ödev Açıklaması:Yaşayan Ölüm İçkisinin malzemelerini bulup ya bana pm atın veyada buraya mesaj olarak yollayın.
Son Teslim Tarihi:16 Ağustos 2009 Pazar
Teslim Edilmesse:Ödevinizi Teslim etmesseniz bu sefer de binanızdan -5 puan ve yanında 1 şişede kafa karıştırma ve şaşırtma içkisi alacağım.Ama Şartma İçkisi kesinlikle hatasız yapılmış olamalı.Eğer bu dersteki iksiri doğru yaparsanız.Cezanız sadece -5 puan olacaktır. | |
|
| |
| Konu: Geri: ?ksir Zindan? Cuma Ağus. 14, 2009 11:23 pm | |
| nasıl yani nerden bulucaz satınmı alıcaz | |
|
| |
| Konu: Geri: ?ksir Zindan? Cuma Ağus. 14, 2009 11:34 pm | |
| malzemerleri aldım size öm atıyoruz deilmi | |
|
| |
| Konu: Geri: ?ksir Zindan? C.tesi Ağus. 15, 2009 7:44 am | |
| Bak Maxy sadece ödev yazan yerde Yaşayan Ölüm İçkisinin malzemelerini öm atacaksın.İksir burada yapılacak. | |
|
| |
| Konu: Geri: ?ksir Zindan? C.tesi Ağus. 15, 2009 11:11 am | |
| | |
|
| |
William Joshua Entreri Vampir
HP : Mesaj Sayısı : 334 Galleon : 1738 Nerden : Bakanlık
Seherbaz Özellikleri Asası: Yenilmez Asa Envanter: Sahip Olduğu Büyüler:
| Konu: Geri: ?ksir Zindan? C.tesi Ağus. 15, 2009 11:42 am | |
| Derste ve lütfen sorularınız öm ile bildiriniz. | |
|
| |
| Konu: Geri: ?ksir Zindan? C.tesi Ağus. 15, 2009 12:18 pm | |
| Ödevin Son Teslim Tarihinde ders başlayacaktır. | |
|
| |
| Konu: Geri: ?ksir Zindan? C.tesi Ağus. 15, 2009 3:03 pm | |
| Yaşayan Ölüm İçkisi dersi 18 Ağustos Pazartesi 13:30 da yapılacaktır. | |
|
| |
| Konu: Geri: ?ksir Zindan? Ptsi Ağus. 17, 2009 4:23 pm | |
| Arkadaşlar ben geç kaldım pardon.Evet derse başlamadan önce ödevler yapılmış diye konrol ediyorum.Maxy ve Roran yine ödevler yapılmamış. Slytherin -5 puan Hufflepuff -5 puan Roran ve Maxy bana Kafa Karıştırma ve Şaşırtma İçkisinden 2 cam şişe getiriyorsunuz.2 şişe olmasının nedeni derste yaptığımızıda vermediniz.Dersimize geçiyorum.Önce Malzemeler: Çirişotu Pelinotu Kedi otu Uyutma Fasulyesi Çirişotunu kazanımıza atıyoruz.Sonra Pelinotunu demliyoruz.Demledikten sonra kediotunun kökünü kesip ikisinide kazana atıyoruz.Sonra Uyutma Fasulyesini kazana atıyoruz.Ve 7 Dk. karıştırıyıruz.Sonra bana getirin.Bugün Ödeviniz yok. | |
|
| |
| Konu: Geri: ?ksir Zindan? Ptsi Ağus. 17, 2009 10:34 pm | |
| bana ders salı demiştiniz niye bugün | |
|
| |
| Konu: Geri: ?ksir Zindan? Cuma Ağus. 21, 2009 10:31 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ?ksir Zindan? Paz Ağus. 23, 2009 8:12 am | |
| Dersimize başlıyorum.İksirimizin Adı:Zeka Bileyici İksir Önce malzemeler: Bokböceği, Zencefil, Armadillo Ödü. En önce ellerimize eldiven takıp bokböceğini kazana atıyoruz.Sonra zencefilin kökünü kesiyoruz.Armadillonun ödünü kesip atıyoruz.Sonra 10 Dk. karıştırıp bana getiriyorsunuz.Dersimiz bu kadar | |
|
| |
| ?ksir Zindan? | |
|